top of page

Det feminine favntag

I det spirituelle miljø, er der en del fokus på en energi, der har arbejdet i os siden 2020, der handler om alliancen imellem det maskuline og feminine i os alle. Vi er nok flest, der har en form for overvægt af det maskuline, og af denne grund, har jeg skrevet dette blogindlæg, der favner den feminine energi. Så læs med og bliv klog på "hendes" vigtige aspekter….

Vi kan ikke længere ty til, at det er den lærde eller autoriteten, der kender “sandheden”. I takt med at informationssamfundet har rullet sig ud, har den maskuline ramme, vi indtil nu har levet under, mistet sit greb. En ny, uforudsigelig verden har åbnet sig for os. Kaotiske tilstande synes at herske og vi er mere end nogensinde overladt til at skulle tænke selv, og tage stilling til, hvad som er vores personlige sandhed.


Der er mere end nogensinde brug for, at hvert enkelt individ i vores samfund lærer sig selv at kende og formår at sætte sunde grænser for sig selv. Dette skyldes b.la. at vi står overfor et stort skifte i den menneskelige evolution. Vi går fra en periode, hvor den maskuline energi har været det dominerende aspekt og fremadrettet vil den mere feminine energi være det fremherskenede element.


Hvad betyder så det?


Det betyder, at vi lige har været igennem hundredevis af år, hvor der har været behov for, at der herskede en stram struktur (maskulin energi), med autoriteter, love og faste rammer for, hvordan vi bør begå os. Disse strukturer (der har været nødvendige for den periode) er ikke længere hensigtmæssige, da vi i mellemtiden har udviklet så høj bevidsthed, at vi ikke længere kan passe ind i disse generelle strukturer. Dette skyldes, at disse gamle strukturer ikke formår at tilpasse sig indviet, men indviet skal tilpasse sig strukturen.


Så vi står midt i et skifte og behovet for forandring opstår. Det er denne forandring, vi står midt i, og hvor at den feminine energi skal til at overtage styringen - hvilket ikke nødvendigvis betyder, at det er kvinderne, der skal overtage (energien er tilstede i både mænd og kvinder). Den kommende tid, vil altså være præget af de feminine aspekter, hvilket er mere flydende i sin form. Dette betyder, at de før så autoritære og rammefaste livsvilkår, vi har levet under, ikke længere er hensigtmæssige som den primære energi. Vi har brug for at få lov til at være dem, vi er. Den feminine tidsalder byder det unikke og det individuelle velkommen og de strukturer der vil være tilstede, vil være mere præget af fleksibilitet - altså strukturen skal tilpasses indviet og ikke omvendt.


I første omgang vil det for de fleste af os, handle om at finde en passende balance imellem vores indre maskuline og feminine natur. Mange af os kæmper sikkert med en overvægt af maskulin adfærd - både i vores tankegange og handlinge. Det vil helt sikkert blive udfordrenede at forsøge at finde ud af, hvordan den feminine natur opererer. Her kan visdommen i GenNøglerne hjælpe til afklaring, for når vi taler om feminin og maskulin energi, så handler det også om intelligens og intellekt (62 GenNøgle) - altså dansen imellem højre og venstre hjernehalvdel. Den balancegang, vi alle i mere eller mindre grad skal finde, for at fungere, som vi er designet til.


Derfor bør du først fremmest lære at kunne kende forskel på ‘intelligens’ og ‘intellekt’.


Intellektet refererer til det menneskelige sinds tankekapacitet, der baserer alle sine antagelser på tilegnelsen af fakta, samt evnen til at manipulere disse fakta via sproget. Intelligens derimod er noget, der foregår i hele dit væsen. Intelligens findes i måden du bevæger dig på, i dine øjnes lys, og i dit selvudtryks frihed. Man kan også sige, at intelligensen bor i hjertet og intellektet bor i sindet.


For at fremme de feminine energier handler det altså i store træk om at gå fra hoved til hjertet. Heri ligger der et behov for at fremme kreative aktiviteter og beskæftige dig med alt det, der ikke er logisk og rutinepræget. Altså musik, kunst, leg, madlavning etc. Det er alt det, der foregår i højre hjernehalvdel, der skal aktiveres og her er der tale om uforudsigelig adfærd, der ikke kan forklares forståes ud fra et logisk perspektiv. Det er af samme grund også en kæmpe opgave at prøve at beskrive det :-) Hvis du kender de "flyvske" typer, så er disse personer helt sikkert overrepræsenteret af den feminine energi. De er fantastisk kreative, men farer vild i en lufthavn og glemmer at betale sine regninger.

Det er mine øjne en stor fejl at nedtone alle ikke-faglige fag fra skoleskemaet for det er jo netop den højre hjernehalvdel, der bliver stimuleret, når der arbejdes med ler og lyttes til Mozart. I den feminine energi bor også alt det åndelige og spirituelle. At tro på noget større, der er svært at forstå/forklare og som ikke nødvendigvis kan bevises videnskabeligt, er lige så vigtigt for din indre balance som at lære matematik.


En anden GenNøgle - 2 GenNøgle repræsenterer den feminine energi i universet - den store moderlige omfavnelse. Når du tilgår de højere frekvenser, så foregår alting via dit solar plexus, og du falder ind i en lettere livsrytme. Du begynder at leve i mere harmoni og din auras elektromagnetiske kraft forøges. Jo mere, at du lader dig selv flyde ind i denne feminine eftergivende kvalitet, jo mere universel kraft vil flyde igennem dig. Din timing vil blive mere finstemt og det magnetiske tiltrækningsfelt du vil være omgivet af, vil have en kraftfuld indvirkning på dine omgivelser.

 


Comments


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page