top of page

Ny med GenNøglerne? - start her…

Mangler du et sommerferieprojekt eller står et sted i livet, hvor fortræning og undvigelse ikke går længere, så anbefaler jeg dig, at kigge nærmere på det, som kaldes for de 64 GenNøgler og det Hologenetiske kort. Et system der kan hjælpe med klarhed og guidens. Læs med her og få overblik over, hvor let du kommer i gang…

Det Hologenetiske kort viser en optegnelse over nogle væsentlige genetiske arketyper (udvalgte 64 GenNøgler), som præger dig og dine livsbetingelser. Man kan også kalde kortet for en slags sjælskontrakt - en løs ramme der sætter aftrykket for dit liv og retning her på jorden. Kender vi denne ramme og forstår vores grundlæggende omstændigheder med vores liv og rejse her på jorden, kan vi blive langt bedre til at leve vores liv - nyde det, rumme det og fejre det.


Dette system er designet til at være et selvstudie - at vi i vores eget tempo møder det, vi er parate til at møde og arbejde med det, som nu vi engang formår. At udvikle høj selvbevidsthed, arbejde med sine udfordringer (skygger) og åbne op for ens potentialer (gaver) er for alle mennesker, en helt personlig og unik rejse. Så at lære GenNøglerne og det Hologenetiske kort at kende, betyder at træde ind i en verden, hvor du er ved roret og styrer sagernes gang ud fra et højt bevidsthedsplan, hvilket gør en kæmpe forskel i forhold til i stedet at falme sig frem i blide og og lade sine ubevidste "programmeringer" styre slagets gang.


Når det så er sagt, så kommer de fleste af os ikke nogen vegne, hvis ikke at vi får hjælp udefra. Men der er forskel på hjælp. Det er GenNøglernes filosofi og min egen erfaring, at selvindsigt, selvaccept og transendering, er processer der foregår i det daglige, hvor vi har øje for komponenterne, kender omstændighederne og med øget bevidsthed møder os selv og vores livsbetingelser. De allerfleste af os gennemgår forandringer over mange, mange år, og jo mere bevidste vi er omkring vores rejse og livsbetingelser, jo lettere kan vi tilgå vores udfordringer og drømme. Alt dette vil sige, at hjælp udefra, skal støtte op omkring den proces: den bør være åben og uden tidsramme og den skal altid være der.


I det følgende vil jeg derfor komme med en lille guidens i, hvordan du kan komme i gang med at studere dette system, således at du bedre kan danne dig et overblik over om kendskabet til GenNøglernes univers skal være dit næste træk.


Sådan kommer du i gang:

Først og fremmest, så skal du hente en gratis profil, som du gør lige >>>HER<<< Du skal kende din fødselsdag, geografiske sted og tidspunkt. Se den lille præsentationsfilm jeg har lavet, så du bedre kan navigere rundt. Kender du ikke dit fødselstidspunk? Du kan få det gratis via Rigsarkivet lige >>>HER<<<


Profilen (PDF) indeholder følgende:

 • 3 små opsummeringer over temaerne: geni, kærlighed og velstand

 • 4 afsnit med omtaler (på engelsk) af de GenNøgler, der vedører: Aktiveringssekvensen (dine 4 primære gaver) i dit Hologenetiske kort)

 • En oversigt over dit unikke Hologenetiske kort (14 temaer, med udvalgt GenNøgle og linje (1-6) tilknyttet.

 • Ude i højre side har du mulighed for at vælge til og fra i forhold til stier, linjer, gaver etc. Jeg anbefaler dig at tilvælge: vis fødselsdata, GenNøgler, linjer, sfærer, skygge og gaver. Herefter trykker du: “Download”.

 • Du får også gratis en lydfil med information omkring den GenNøgle, som er tilknyttet dit livsværk. Den kan du også downloade.


Gratis studie - sådan gør du:

 • Læs og studer de 4 afsnit med omtaler af dine 4 primære gaver, som står beskrevet i din profil.

 • Lyt til den gratis lydfil, der omhandler dit livsværk.

 • Se gratis videoer fra Genekeys.com

 • Lån bogen ‘GenNøglerne’ på biblioteket.


Selvstudie til en overkommelig pris - sådan gør du:

 • Gør som ovenstående under punkterne i “Gratis selvstudie”

 • Køb bogen ‘GenNøglerne’ >>>HER<<< Pris 559 kr.

 • Køb de 3 bøger (på engelsk): ‘Genius - a guide to your Activation Sequence’, ‘Love - a guide to your Venus Sequence’ og ‘Prosperity - a guide to your Pearl Sequence’ >>>HER<<< .Bøgerne er på engelsk og forklarer temaerne i hver af de 3 sekvenser samt linjerne, der er afstemt hver enkelte tema. Bøgerne koster 224 kr., 315 kr. og 195 kr. hos Saxo.com


Onlinekurser via det internationale genekeys.com (på engelsk):

Hvis du har lyst til at benytte dig af de officielle online tilbud i forhold til online kurser mm., så vil der være masser af tilbud at kaste dig ud i- og samtidig blive en del af det internationale netværk. udover selvstudie, er der også mulighed for at indgå i nogle grupper, alt foregår på engelsk.


Hvis du er interesseret i et onlinekursus, så anbefaler jeg, at du kigger på de 3 kurser, der omhandler de de sekvenser som er en del af det Hologenetiske kort (Aktiveringssekvensen, Venus - og Perlesekvensen). Hvert kursus koster 100 dollar (ca. 627 kr.) Læs om alle kurserne >>>HER<<<


genekeys.com kan du finde mange andre kurser og tilbud. Jeg anbefaler, at du selv går lidt op opdagelse, da der er mange tilbud.


Bemærk at nogen af de angivne link i dette blogindlæg er affiliate link. Læs mere om det >>>HER<<<


Tilbage er blot at ønske dig rigtig god fornøjelse...!

 Comments


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page