Temaer for sessioner med GenNøglerne

Hvordan er hele din mentale og følelsesmæssige struktur opbygget? Få hjælp til hvordan din karrierer bør forløbe fremadrettet, eller har du brug for at kende dit formål her i livet? Få svar, klarhed og høj bevidsthed på, hvilke forhold der er gældende for netop dit liv og din gang her på jorden. Læs med her og få indblik i en verden af viden, der meget vel kan blive dit foretrukne navigationssystem, når du jagter svar og indsigt….

Jeg har forfattet et indlæg, der kommer med forslag til, hvad en session kan handle om, hvis du har lyst til at afprøve dette fantastiske værktøj, som jeg benytter mig af, når jeg tilbyder online sessioner. Uanset om du køber en lydfil eller om vi skal have en samtale, hvor vi gennemgår analysen, så vil de følgende temaer, være med til at højne dit bevidsthedsfelt og danne grobund for virkelige forandringer i dit liv - de positive vel at mærke.

Mine 3 mest udfordrende skygger:

Vil du ændre på dine livsvilkår, bør du lære dine skyggesider at kende, der er egentligt ikke så meget andet at sige! Det var Carl Jung der fandt på at kalde ens lavfrekvente tilstande for skygger. Vi kan nemlig ikke undslippe dem - altså de lavfrekvente dele af os, medmindre vi standser op og lærer at forholde os til dem i stedet for undvigelse. Med en analyse af dit Hologenetiske kort, vil jeg kigge på 3 af dine mest fremtrædende skygger og komme med forslag til, hvordan du kan og bør forholde dig til dem. Gaverne på den anden side, får du naturligvis også indblik i, så der er noget at se frem til i forhold til at gøre dette bevidsthedsarbejde.


Mit formål og kald her i livet:

I forhold til dit Hologenetiske kort der optegner dine livsomstændigheder, så er formål et alsidigt emne og altså ikke bare et enkelt aspekt. Derfor vil vi f.eks. i denne session komme rundt om dit livsformål: hvad der grundlæggende fuldender dig - set over hele dit liv. Her handler det om kvaliteten af vores bevidsthed. Så når du tænker på dit formål i livet, så er det aromaen, der kommer dybt inde fra din inderste essens. Vi kommer også rundt om Dit livsværk - dine handlinger udadtil, både hvad angår karriere, men også generelt set. Det handler om alt, hvad du gør i dit ydre liv og som er det, din omverden ser. Sidst vil jeg også fortælle dig om dit kald her i livet - det som udspringer sig fra din mest sårbare kerne og som kan blive til din største styrke i livet.

Indblik i karrieremæssige forhold:

Fungerer du i små miljøer eller store? Er du ledertypen eller er du ham/hende, der udvikler og får ideerne? Det kan også være, at der bor en iværksætter i din mave - med et projekt du gerne vil realisere? Det kan også være, at du gerne vil kende dit brand - altså din unikke stil, måske skal du præsentere dig selv på en hjemmeside, i en jobansøgning eller bare gerne vil kende dine forhold i forhold til videre planlægning og beslutning omkring en karriereretning?. Uanset hvad der er din situation, så vil et indblik i dine specifikke GenNøgler kunne hjælpe til støre overblik, indblik og være medskabende for, hvordan rammerne for dit projekt, din karriere eller selvbillede bør være.

Trivsel og velbehag i hverdagen:

Få indblik i forhold, der gør dig godt, så du har mulighed for at indrette og afstemme din adfærd, så du trives bedst muligt i dit liv. Måske du er typen, der skal nyde noget mere, indrette dig i specifikke omgivelser, holde vise ting på afstand eller sørge for, at dine rammer og vilkår er på bestemte måder. Der kan være mange forhold - både hvad angår psyke, helbredsmæssige og fysiske forhold, hvor et indblik kan gavne dig og skabe grobund for sundere og mere selvkærlige vilkår. Hvis du er træt, stresset udbrændt og ikke kan mærke dine egen grænser, så kan et indblik i disse temaer være et godt sted at starte, da du b la. beroliger dit nervesystem og skaber forhold, der højner dine frekvenser, så du får overblik og klarhed til bedre at træffe beslutninger i livet.

Rundt om relationer og forhold:

Alle nye forhold er så dejlig ukompliceret og det skyldes primært, at skyggerne (hos begge parter) endnu ikke har meldt sig på banen. Jo mere, at vi lærer hinanden at kende, jo svære er det at undgå ens skyggesider, og udfordringerne og eventuelle problemstillinger erstatter den gode vibe. Når så de (skyggerne) viser sig, så bør du huske på, at dette er dit sande arbejde i livet - at møde disse skygger og transformere dem til gaver og der findes ikke nogen andre steder i livet, hvor vi kan møde os selv - altså vores skygger end i vores relationer. Det er her, din største transformation kan ske. Med dette tema får du indblik i dine forhold omkring relationer, så du dels får kendskab til nogle indre skyggesidder, du bør lære at kende men også få indblik i dit tiltrækningsfelt.

Mine mentale og emotionelle forhold:

Her får du indblik i, hvordan du er “skruet sammen”, hvilket kan give en klarhed der kan medføre forståelse, tilgivelse og være et fundament hvorfra du kan heale og ændre på dine livsvilkår. Fra vi er 0-7 år, skabes hele vores emotionelle fundament. Fra vi er 8-14 år, skabes vores følelsesmæssige reaktionsmønstre og fra vi er 15 til 21 år, dannes vores mentale struktur. Det kan være super læreridt at få indblik i, hvordan dine adfærdsmønstre blev sammensat i dine barndoms -og ungdomsår, fordi du gentager disse “programmeringer” resten af dit liv (for det meste ubevidst.) Er de uhensigtsmæssige, hvilket de oftes er, så kan du med en analyse af dit Hologenetiske kort få indblik - og opnå forståelse i dine specifikke forhold, og på den måde sørge for at løsne og ændre på dine vaner/handlinger og jo, det kan skam lade sig gøre :-)

Jeg har mine egne spørgsmål:

Hvis ikke at nogle at de ovennævnte temaer passer med noget i din situation, så er du velkommen til at skrive - og kort opridse din situation, så vil jeg forsøge at hjælpe dig. Dit Hologenetiske kort skal nok indeholde oplysninger, der kan give dig klarhed over bestemte problematikker. Hvis du er i tvivl, så skriv gerne til mig, inden du køber en session.


Har du lyst til at lære dit Hologenetiske Kort at kende?

Q&A session pr. tlf. eller analyse på lydfil.


Jeg tilbyder dig at lave en analyse ud fra en aktuel problematik, du tumler med og sammen finder vi ud af, hvad og hvordan at du bør håndtere situationen. Hvis du ikke helt ved, hvad du bør få hjælp til, så kan du evt. læse nogle af eksempler og blive inspireret. ellers kontakt mig, så finder vi ud af det.


Q&A Session 60 min inkl. forberedelsestid kr. 800 kr.


Q&A analyse på lydfil kr. 450 kr.


Læs mere eller køb en session >>>HER<<<


Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev