top of page

Temaer for analyser med GenNøglerne og din Hologenetiske profil

Jeg har forfattet et indlæg, der kommer med forslag til, hvad en en Hologenetisk audio læsning kan handle om, hvis du er interesseret i at lære dit blueprint (dine energetiske og genetiske prægninger) at kende. Måske du er træt af at gå alle de her vildveje og ved, at tiden er nu, hvor du skal stoppe med at lede efter svarene udenfor dig selv, og i stedet begynde at kigge indad.….

Når du kender dine fundamentale livsbetingelser, svarer det til, at du udstyrer dig selv med et kompas, der viser dig den retning i livet, som naturen har designet dig til at gå. Dette betyder b.la. at du ikke længere har behov for at gøre som andre, lytte til guruer og hvad der ellers kan forekomme af "omveje", der leder dig væk fra flow og udvikling (og som måske er med til at holde dig på de lave frekvenser).


Temaerne er:


Mit formål og kald her i livet:

I forhold til din Hologenetiske profil der optegner dine livsomstændigheder, så er formål et mere alsidigt emne og altså ikke bare et enkelt aspekt. Derfor vil jeg f.eks. med dette tema komme rundt om dit livsformål: hvad der grundlæggende fuldender dig - set over hele dit liv (her handler det om kvaliteten af din bevidsthed). Så når du tænker på dit formål i livet, så er det aromaen, der kommer dybt inde fra din inderste essens. Jeg vil også komme rundt om Dit livsværk - dine handlinger udadtil, både hvad angår karriere, men også generelt set. Det handler om alt, hvad du gør i dit ydre liv og som er det, din omverden ser. Sidst vil jeg også fortælle dig om dit kald her i livet - det som udspringer sig fra din mest sårbare kerne og som kan blive til din største styrke i livet.

Indblik i karrieremæssige forhold:

Måske skal du præsentere dig selv på en hjemmeside, i en jobansøgning eller bare gerne vil kende dine forhold i forhold til videre planlægning og beslutning omkring en karriereretning? Uanset hvad der er din situation, så vil et indblik i dine specifikke GenNøgler og linjer kunne hjælpe til større overblik, indblik og være medskabende for, hvordan rammerne for dit projekt, din karriere eller dit virke som selvstændig bør være. Find ud af om du fungerer bedst i små miljøer eller store? Er du ledertypen eller er du ham/hende, der udvikler og får ideerne? Det kan også være, at der bor en iværksætter i din mave - med et projekt du gerne vil realisere? Et andet vigtigt tema omhandler dit brand - altså din unikke stil, som både du og din omverden bør kende.

Trivsel og velbehag i hverdagen:

Få indblik i forhold, der gør dig godt, så du har mulighed for at indrette og afstemme din adfærd, så du trives bedst muligt i dit liv. Måske du er typen, der skal nyde noget mere, indrette dig i specifikke omgivelser, holde vise ting på afstand eller sørge for, at dine rammer og vilkår er på bestemte måder. Der kan være mange forhold - både hvad angår psyke, helbredsmæssige og fysiske forhold, hvor et indblik kan gavne dig og skabe grobund for sundere og mere selvkærlige vilkår. Hvis du er træt, stresset udbrændt og ikke kan mærke dine egen grænser, så kan et indblik i disse temaer være et godt sted at starte, da du b.la. beroliger dit nervesystem og skaber forhold, der højner dine frekvenser, så du får overblik og klarhed til bedre at træffe beslutninger i livet.


Rundt om relationer og forhold:

Alle nye forhold er så dejlig ukompliceret og det skyldes primært, at skyggerne (hos begge parter) endnu ikke har meldt sig på banen. Jo mere, at vi lærer hinanden at kende, jo svære er det at undgå ens skyggesider, og udfordringerne og eventuelle problemstillinger erstatter den gode vibe. Når så de (skyggerne) viser sig, så bør du huske på, at dette er dit sande arbejde i livet - at møde disse skygger og transformere dem til gaver og der findes ikke nogen andre steder i livet, hvor vi kan møde os selv - altså vores skygger end i vores relationer. Det er her, din største transformation kan ske. Med dette tema får du indblik i dine forhold omkring relationer, så du dels får kendskab til nogle indre skyggesidder, du bør lære at kende men også få indblik i dit tiltrækningsfelt.

Mine mentale og emotionelle forhold:

Her får du indblik i, hvordan du er “skruet sammen”, hvilket kan give en klarhed der kan medføre forståelse, tilgivelse og være et fundament hvorfra du kan heale og ændre på dine livsvilkår. Fra vi er 0-7 år, skabes hele vores emotionelle fundament. Fra vi er 8-14 år, skabes vores følelsesmæssige reaktionsmønstre og fra vi er 15 til 21 år, dannes vores mentale struktur. Det kan være super læreridt at få indblik i, hvordan dine adfærdsmønstre blev sammensat i dine barndoms- og ungdomsår, fordi du gentager disse “programmeringer” resten af dit liv (for det meste ubevidst.) Er de uhensigtsmæssige, hvilket de oftes er, så kan du med en læsning af din Hologenetiske profil få indblik- og opnå forståelse i dine specifikke forhold, og på den måde sørge for at løsne og ændre på dine vaner/handlinger. Og jo, det kan skam lade sig gøre :-)

Jeg har mine egne spørgsmål:

Hvis ikke at nogle at de ovennævnte temaer passer til din agenda, så er du velkommen til at skrive og kort opridse din situation, så vil jeg forsøge at hjælpe dig. Din Hologenetiske profil skal nok indeholde oplysninger, der kan give dig klarhed over bestemte problematikker. Hvis du er i tvivl, så skriv gerne til mig, inden du køber en læsning.

 

Klar til at lære din Hologenetiske profil at kende?

En Hologenetisk audio læsning kan give dig indsigt i de forhold, der belyser nogle af dine vigtigste indre realiteter, så de kan blive manifesteret i den ydre verden.


Jeg forbereder en guidet rundtur med det mål for øje, at du finder hen til afklaring, forståelse og handling, så du efterfølgende dels ved, hvad du skal (og ikke skal).


Hologenetisk læsning på lydfil inkl. forberedelsestid ca. 40 min.


Læs mere eller køb en læsning >>>HER<<<


Comentários


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page