top of page

Åbent brev til åndeverdenen

Af og til kan man have behov for at lufte sin frustration og beklage sin nød til en eller anden. Læs med her og få indsigt i, hvordan jeg en gang i mellem, kan have lyst til at sende gylle afsted - ud i universet. Om der er nogen der modtager, ved vi jo ikke, men man kan vel forsøge sig :-)

Kære ånder, Jeg skriver, fordi jeg har lidt brug for at lufte min frustration og tænker, at denne henvendelse vel i grunden minder om at bede til Gud og så er det vel i orden. I fniser vel over, at de fleste af os mennesker hernede på jorden, stadig kører efter den med “skyld og straf”, hvis ikke vi opfører os ordenligt. Selvom jeg stadig mærker skylden og skammen melde sig - når jeg en sjælden gang imellem tør lufte mine mindre positive tanker (som jeg gør i dette brev), så ved jeg heldigvis bedre nu, for jeg har længe studeret - og lært om spiritualitet og det lyder til, at der alligevel ikke eksisterer nogen helvedes straffe-paragraf, der iværksættes, hvis et mennesket har opført sig slemt her på jorden - Py-ha. Så derfor tilbage til mit forehavende… Jeg må lufte min frustration! Jeg synes det går lidt hårdt for sig hernede - jeg kan næsten ikke følge med og jeg fornemmer, jeg ikke er alene om at føle det sådan. Faktisk, så står det ret slemt til og ja ja, jeg ved godt, at i forhold til menneskets historie, så er der færre krige, flere har det godt og lever over middel etc.. Men alligevel, så synes det altså ret meget “op af bakke” og der er så meget at skulle forholde sig til og det hele er næsten bare for meget. Så jeg kan blive ret opgivende - har kæmpet og kæmpet og det hele bliver bare mere og mere udfordrende og jeg/vi lider faktisk hernede! Så var det, at jeg kom i tanke om en udsendelse, jeg så på YouTube - med en kanaliseret ånd, “Erik” der fortalte om åndelivet. "Han" nævnte, at som ånd (sjæl) så opererer man på forskellige planer. F.eks. så var han både mester og lærling. Som mester, bestod hans opgave i at skulle støtte og undervise yngre sjæle i at planlægge deres næste liv på jorden. Altså være lidt med på sidelinjen og guide dem i planlægningen. Ja, det er vel smart nok, selvom den oplysning godt kan vække min bekymring. Og derfor er det, at jeg gerne vil bede om en tjeneste (bede en bøn)! Er der nogen overordnet instans (måske over Erik og hans afdeling) der bare en gang i mellem kunne tage et overblik over situationen hernede på jorden? Jeg er ret sikker på, at I efterfølgende også føler behov for at bede alle unge sjæle i ånderiget om lige at tage en slapper og holde lidt igen i deres iver efter at planlægge deres næste liv her på jorden? Måske I bare skulle skrue lidt ned? Jeg ved godt, at I ånder ikke mærker følelser og sanser noget som helst og at I slet ikke er i stand til som ånder, at fornemme hvordan det er at leve i en 3 dimensional verden. Måske det i virkeligheden er skide kedeligt at flyve rundt deroppe som tynd tynd luft og bare “være” i ekstatisk kærlighed, og derfor bliver I lidt for ivrige. Men altså… vi er nogen hernede MED HUKOMMELSESTAB, der skal gennemleve jeres dramatiske - og opskruet plan og vi er trætte - TRÆTTE! Hører I? Slap lidt af - gider I? Er der overhovedet nogen, der styrer det her foretagende, eller er I lige så fortabte som vi er?

Tænk hvis vi har mere styr på det, end I har? Skrækkelig tanke… Må så vist hellere nyde livet hernede, mens tid er. Jeg regner med at høre fra jer på en eller anden måde…. På forhånd tak og vi ses… (Amen) Pernille, København, Danmark
 

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page