Dit Hologenetiske kort

Hvem er du? Hvordan fungerer du? Og vigtigst af alt - hvorfor er du her?

Dette er disse spørgsmål, som du vil finde svar på, når du læser dit personlige Hologenetiske Kort. Læs derfor med her og få indblik i hvad dette kort helt præcist handler om, så du kan lære, hvordan at du hæver frekvensen i hele din aura, og aktiverer lige præcis det højere formål, der ligger i dit DNA -som koder der venter på at blive oplåst….

Det her indlæg er for dig, der gerne vil forstå baggrunden for en analyse med GenNøglerne. Måske du blot er nysgerrig, måske du har bestilt en analyse, en session eller har været - og nu er nysgerrig på, hvad det hele egentligt handler om. Uanset hvad din bevæggrund er, så har jeg forsøgt at forfatte et skriv, der kan give dig et tilpas indblik i en vidunderlig indsigtsfuld verden af visdom, der for alvor kan hjælpe til større selvbevidsthed.

Så hvad handler dette kort om?


Dit personlige Hologenetiske Kort er en personlig profil, der viser dig hvilket forskellige genetiske sekvenser, der udgør lige præcis det blåtryk, som er gældende for dit liv og din gang her på jorden. Kortet udgør en oversigt over 11 forskellige sfærer/temaer, hvor hver en GenNøgle (hexagram), der er placeret på kortet, er astrologisk udregnet i forhold til planeternes placering under din undfangelse og fødselstidspunkt.


Disse nøgler repræsenterer hver især en arketypisk forståelse af din genetik og rummer en viden og en indsigt om dig og din plads i universet. Jo mere, at du lærer disse nøgler og den sfære, den udspiller sig igennem at kende, jo mere vil du kunne hæve lysfrekvenserne, der passerer igennem dit DNA og på den måde komme til at opleve livet på nye højere bevidsthedsniveauer.


I GenNøglernes verden spejles din auras vibrationshastighed i 3 “frekvensbånd” kaldet: ‘Skyggen’, ‘Gaven’ og ‘Siddhien’. Da vi nulevende mennesker endnu ikke er “bygget” til at kunne udfolde ‘Siddhien’, forholder jeg mig kun til de to første frekvensbånd. ‘Skyggen’ afspejler alle de energier i dig, som vækker lidelse, og på gavefrekvensen venter en åbenhjertighed, øget vitalitet og forandringer i din kropskemi (for blot at nævne nogle af de goder, der venter dig).

Kortet er opdelt i 3 sekvenser:


1) Dine 4 primære gaver - svarer til dit overordnede formål i livet

Livsværk - dine handlinger udadtil, både hvad angår karriere, men også generelt set.

Evolution - hvad du er her for at lære, dit udviklingspotentiale.

Udstråling - hvordan du holder sig sund og lever i samklang med din essens.

Formål - hvad der grundlæggende fuldender dig.


2) Venussekvensen - omhandler dine dybe emotionelle kernemønstre i dit liv

Relationer – generelle omstændigheder omkring dig og dine relationer. Dit tiltrækningsfelt – hvad du tiltrækker i dit astrale felt.

Din mentale struktur – om måden du tænker på og anvender dit intellekt.

Dine emotionelle vilkår – hvordan du håndterer din emotionelle intelligens.

Dit Solar Plexus – om at leve fra hjertet og opløse blokeringer.

Din sårbare kerne – healing af dine mest sårbare lidelser.


3) Perlesekvensen - åbner op for at din mentale bevidsthed kan fungerer på et højere plan

Dit spirituelle kald – om at træde i en højere sags tjeneste.

Kulturen omkring dig – om at samarbejde med sjælsvenner og allierede.

Dit spirituelle brand – platformen, hvor din indre essens udtrykkes igennem din personlighed.

Perlen (høsten af din anstrengelser) – viser din personlige udgave af simplicitet og sandhed.


I det Hologenetsike kort findes der også det, som kaldes for ‘De seks linjer’, der svarer til genNøglernes (hexagrammernes) struktur. Hver sfære med den udvalgte GenNøgle har altså 6 underliggende linjer, der hver især beskriver et dybere nuanceret indblik i hvert enkelte GenNøgle. Alt liv - og derfor også alle vores celler, indeholder alle 64 gennøgler med hver deres arketypiske træk, på samme måde vil alle de 6 linjer også være tilstede i vores liv - nogen vil bare være mere markante og fremtrædende end andre.


Pga. sin “hologenetiske” natur, vil du aktivere alle stier i kortet samtidig, uanset hvor du placerer din bevidsthed, men alligevel vil der være sfærer, f.eks. ‘Evolution’, hvor du med øget bevidsthed omkring dette tema, vil kunne påvirke resten af din profil i en mere effektiv grad. Der findes altså et rytme, der er værd at følge, og denne vil du b.la. blive introduceret for igennem mine forskellige ydelser. I det hele taget, så har jeg studeret denne visdom og dette kort indgående og kan derfor navigere i det og på den måde, hjælpe dig med en analyse, der beriger til mere klarhed over omstændighederne for dit liv.


Godt nytår!

Vil du lære dit Hologenetiske Kort at kende?

Q&A session pr. tlf. eller skriftligt svar.


Jeg tilbyder dig at lave en analyse ud fra en aktuel problematik, du tumler med og sammen finder vi ud af, hvad og hvordan at du bør håndtere situationen. Hvis du ikke helt ved, hvad du bør få hjælp til, så kan du evt. læse nogle af min brevkasse indlæg og blive inspireret. ellers kontakt mig, så finder vi ud af det.


Q&A Session 40-60 min inkl. forberedelsestid kr. 700 kr.


Q&A skriftligt svar kr. 350 kr.


Læs mere eller køb en session >>>HER<<<

Klar til at blive indviet i dine 4 primære gaver ?

Med en analyse gennemgår vi de 4 specifikke gennøgler, der er gældende for dit personlige hologenetiske kort, så du efterfølgende bedre forstår den ramme, som dit liv udspiller sig i.


Jeg forbereder en guidet rundtur og sammen finder vi hen til afklaring, forståelse og handling, så du efterfølgende dels ved hvad du skal (og ikke skal), men du også vil komme til at opleve ro og klarhed fordi bevidsthed healer.Analyse Session 60 - 90 min inkl. forberedelsestid kr. 1.250 kr.


Læs mere eller køb en session >>>HER<<<


Jeg har skrevet et blogindlæg, hvor du kan læse om de 4 primære gaver, der udgør den ydre livsramme for dit Hologenetiske Kort. Læs indlægget >>>HER<<<


Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev