Cover_GenNøgle_studieforløb.png

Forløb med GenNøglerne

butik_sommer2.jpg
HAR DU NOGENSINDE TÆNKT OVER…

... at du måske aldrig helt er blevet uddannet i at være dig…

... at dine forældre måske ikke havde overskuddet eller indsigterne til at lære dig, hvilket komponenter, som du består af - og lige så vigtigt, hvordan at du forholder dig til at være dig. 

 

Du er med andre ord måske havnet på udebane og savner at komme hjem i dig selv, forstå dig selv og skabe nærende vilkår for dig selv. 

 

Så hvis du længes efter at kende dig selv, er du kommet til det rette sted!

Vejen til personligt lederskab, bliver meget nemmere når du:

  • Har et kompas (dit Hologenetiske kort) at navigere efter.

  • Forstår de universelle love og det dynamiske og holistiske univers, du er en del af.

  • Kender dine skyggesider og udfordringer og magter at håndtere dem, så de kan transformeres til gaver i dit liv.

  • Har overblik over formål, gaver og potentialer, som du bør indstille dig efter at realisere (oplåse).

  • Ikke længere behøver at sammenligne dig selv med andre og derved komme til at stræbe efter vilkår, der faktisk hverken tjener - eller vedrører dig og dit liv.

  • Får visdom og støtte der er baseret på, at gøre dig selvstændig og selvkoordinerende samtidig med, at du lever dit liv.

Et forløb igennem GenNøglerne og det Hologenetiske kort kan gøre, at du udvikler:

Høj selvbevidsthed og et stærkt fundament at navigere udefra - i forhold til beslutningsprocesser, flow og forandring.

 

En forståelsesramme der gælder både personlige og generelle menneskelige vilkår, så du langt lettere forstår dig selv, men også dine relationer vil blive lettere at omgåes.

 

Et blik for, hvad som er dine styrker, unikhed og genialitet, så du kan skille dig ud fra mængden og stråle ud i verdenen, som den du er.

 

Kendskab til dine skyggesider, så du bedre kan håndtere ubevidste mekanismer og fortrængte traumer, så disse lettere kan transmuteres til gaver (vores største smerte gemmer ofte på vores største gave, hvis vi er modige nok til at gå igennem den).

 

De forhold, der b.la. er med til, at du går i front som medskaber (lysarbejder) af det nye paradigme, vi lige er trådt ind i.

Et liv, hvor du trives og glædes på et mere vedvarende plan, og som i sidste ende giver dig følelsen af, at have levet et fyldestgørende liv. 

Sky.jpeg
IMG_5520.jpg

 Intet er mere attraktivt end en person, der er  afbalanceret, centreret og samtidig ved, hvem de er og   hvad de bidrager med til denne verden... 

3 forskellige forløb...

Hologenetisk_profil.png
Aktiverings_sekvensen.png
AKTIVERINGSSEKVENSEN

Forløbet omkring Aktiveringssekvensen er først og fremmest designet til at give dig indblik i hvilket forhold, der udgør grundsøjlerne i din Hologenetiske profil, så du kan få klarhed over dine mest fundamentale omstændigheder og komme i gang med at lære dem at kende. 

 

Aktiveringssekvensen består af 4 sfærer og disse er:

Livsværk - dine handlinger og væren udadtil

Evolution - hvad du her for at lære

Udstråling - hvordan du holder sig sund

Formål - hvad der grundlæggende fuldender dig

Venus_sekvensen.png
VENUSSSEKVENSEN

Med et indblik i din personlige Venussekvens vil du komme ud på en rejse ind i dine specifikke emotionelle mønsterdynamikker, der er nedarvet fra dine fædrene DNA. Resultatet vil være, at du med al den indsigt og klarhed vil være i stand til at kende dine dybe emotionelle kernemønstre i dit liv og gennem forståelse og observation af dine GenNøgler og tilhørende linjer, vil du gennemgå en transmutationsproces, der vil lede til en permanent åbning af dit hjerte og dermed også åbne et nyt bevidsthedscenter i dit solar plexus.

 

Venussekvensen består af 6 sfære og disse er:

Relationer – generelle omstændigheder omkring dig og dine relationer

Dit tiltrækningsfelt – hvad du tiltrækker i dit astrale felt og om din seksualitet

Din mentale struktur – om måden du tænker på og anvender dit intellekt

Dine emotionelle vilkår – hvordan du håndterer din emotionelle intelligens

SQ Dit Solar Plexus  – om at leve fra hjertet

Din sårbare kerne – healing af dine mest sårbare lidelser

Perle_Sekvensen.png
PERLESEKVENSEN

Din individuelle Perlesekvens udgøres af 4 specifikke GenNøgler som har direkte betydning for dine evner i at være mere effektiv og velstående i dit liv. Perlen tillader os også at finde vores sande allieret i livet og arbejde sammen om at tjene et højere fælles mål. 

 

Perlesekvensen er altså en rejse, du kan betræde, når dit bevidsthedsarbejde omkring at afdække skyggerne i dit liv og leve med disse vilkår, har nået et højere bevidsthedsniveau. Med andre ord, så træder Perlen frem i dit liv som kulminationen af dit bevidsthedsarbejde og er derfor den sidste sekvens i dit Hologenetiske kort.

 

Perlesekvensen består af 4 sfære og disse er:

Dit spirituelle kald – om at træde i en højere sags tjeneste

Kulturen omkring dig – om at samarbejde med sjælsvenner og allierede

Dit spirituelle brand – platformen, hvor din indre essens udtrykkes igennem din personlighed

Perlen (høsten af din anstrengelser) – viser din personlige udgave af simplicitet og sandhed

Gruppe forløb - online el. KBH

Hvis du kan mærke, at du er klar til for alvor at tage hånd om dit liv og de værdier, du er blevet gudsbenådet med via GenNøglerne og det Hologentiske kort, så vil det glæde mig, at invitere dig med i et livsbekræftende gruppeforløb.

Et gruppeforløb vil bestå af masser af analyse, samtaler og udveksling af tanker, erfaringer og store AHA opdagelser. 

Vi skal også nørde kraftdyr, krystaller og andre feminine input, der kan guide og heale os på rejsen.

Igennem dette intime møde, vil du møde dig selv og os andre i et hjerterum, hvor der er plads til dig og os.

Sammen går vi igennem denne rejse i GenNøglernes verden, så vi hver især kan blive bedre til at tage personligt lederskab.

 

Skal du med?

Det praktiske:

Tid og sted: tirsdage fra kl. 15-17.30 

Beregn 3 uger imellem hvert møde.

Jeg tilbyder både gruppeforløb via Zoom eller mød op i mit køkken her på Vesterbro, København. Tidspunktet er det samme uanset, om du tilmelder dig online eller KBH.

Der starter et hold op, når der er min 4 tilmeldte (maks 6).

Jeg anbefaler, at man starter med Aktiveringsekvensen, hvis du er ny i forhold til kendskabet til GenNøglerne og det Hologenetiske univers.

Aktiveringssekvensen: 5 møder - pris 2.250 kr. 

Venussekvensen: 8 møder - pris 3.600 kr

Perlesekvensen: 5 møder - pris 2.250 kr.

Alle priser er inkl. skriftlig analyse af den pågældende sekvens (print selv).

 

Du har mulighed for at betale forløbet i 3 rater!

Fælles FB gruppe, hvis der er stemning for det.

Køkkenmøderne bliver ikke optaget, det gør Zoommøderne.

Jeg serverer te og kaffe samt lidt sødt til ganen, når vi mødes til køkkenmøderne.

Køkken.HEIC
skriftlige_analyser.heic

(ikke forpligtende)

Hologentiske_kort.png
DIN GENNØGLE GUIDE...

Jeg hedder Pernille og jeg har studeret og beskæftiget mig med personlig udvikling siden 2012. Jeg har derfor taget en del kurser og uddannelser indenfor terapi og spiritualitet og da jeg for nogle år siden, blev introduceret til GenNøglernes univers, faldt brikkerne endelig på plads for mit karrieremæssige virke, og jeg har arbejdet lige siden med dette fantastiske holistiske, dybe og kærlige system.

 

Jeg har gennemgået et intenst studieforløb, hvor jeg har studeret filosofien og det komplekse værk som GenNøglerne udgør. Ud fra dette studie, har jeg b.la. skrevet essensbeskrivelser af alle 64 GenNøgler, samt et manuskript over det Hologenetiske kort, der bruges i mine analyser og til dette studieforløb. Desuden er jeg selv studerende og dagligt kontemplere over mine forhold og områder, der kalder på indsigt og klarhed. Jeg elsker det sted, studiet af GenNøglerne bringer mig hen til og håber at du vil have hjælp fra mig til at tage på samme rejse. 

 

Min intention med at at tilbyde disse forløb er, at gøre dette vidende og komplekse system tilgængeligt for alle - i et dansk format. Desuden er meget af mit personlige Hologenetiske kort, præget af henvisninger til, at jeg kan hjælpe og støtte andre i at finde hjem i sig selv, så jeg anser mig selv som den mest naturlige konsulent i forhold til at tilbyde disse forløb . 

Pernille_Riis.jpg

1:1 forløb

Hvis du heller kunne tænke dig at gå i et intens 1:1 forløb med mig, så har du også muligheden for det.

Rammen sætter du i forhold til, om det skal foregå via Zoom, telefon eller du vil komme forbi mig her på Vesterbro (KBH).

Skulle du være i tvivl om noget, er du altid velkommen til at booke et kort telefonmøde, så du kan blive afklaret omkring videre forløb.