top of page

Bogen for udmattede sjæle

...ikke længere bare overleve - tiden er inde til forandring!

Ikke længere bare overleve -tiden er inde til forandring! Denne bog er skrevet til dig, som er en udmattet - og måske nedbrudt kvinde, der gerne vil transformere dit liv, så du også kan komme til at opleve solskinssiden af livet.

Du mangler indsigt og guidens til at realisere denne handling, og du har brug for at forstå, hvorfor du gang på gang bukker under for livets udfordringer og hænger fast i et liv, der udmatter dig.

Du interesserer dig for spiritualitet og har behov for at forstå dit liv i et større perspektiv. Du er nået til det punkt, hvor du ved, at tiden er inde til at tage de dybe spadestik og du forstår, at det kræver ansvar og lederskab, Du er også parat til at fortage alle disse handlinger i et selvkærligt og nærende tempo. Ikke mere knokleri, ikke mere selvhad, nu er tiden inde til, at livet skal arbejde for dig. Bogen giver dig et forståeligt indblik i de allervigtigste indre -og ydre dynamikker indenfor spiritualitet og personlig udvikling. Der er stilles også spørgsmål, der kan hjælpe dig til større afklaring i forhold til din personlige situation og som efterfølgende kan hjælpe dig til at handle -og udvikle vaner og gøremål, der kan bidrage positivt til dit daglige liv. Bogen bliver din personlige transformations journal og et værdifuldt redskab, så du kan komme videre....
Comments


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page