top of page

Om at være menneske i denne tid

At være menneske i en op -og nedbrydningstid er absolut ikke en nem tjans, og som det ser ud lige nu, så vil der i de sidste 3 måneder i 2022 blive skruet gevaldigt op for intensiteten. Dermed også alle de udfordringer der hører sig til, når verdenen og energierne bevæger sig i hast og meget synes at være uden kontrol. Læs derfor med her og få et overblik, der kan afhjælpe frygt og forhåbentligt få dig rettet ind på en mere overskudsagtig, kærlig og inspirerende kurs….

Hvad er det lige, det vil sige at være menneske på denne jordklode i denne særlige intense tid, vi står i lige nu?


Intet er som før og det kan være utrolig svært at navigere rundt i tingenes tilstande uden at frygt og uro melder sig i ens system. Det kan hjælpe at løfte blikket op på et højere spirituelt plan. Herfra set, så er vi igang med et kæmpe energiskifte, som du måske/måske ikke har hørt om. I dette indlæg vil jeg dykke lidt ned i det, således at du bedre kan navigere i den svære opgave, som det er lige nu: at være menneske.


Astrologisk set, blev energierne ekstra forstærket i jævndøgnet d. 23 september og med nymånen d. 25 september. Begge begivenheder markerer en ny begyndelse - et skifte der sikkert har været bemærket hos de fleste af os.


I mit eget liv har jeg på tragisk vis mistet min mor for ca. 2 uger siden. Selvom smerten er næsten ubærlig, så støttes den kærligt op af den høje bevidsthed, som jeg efterhånden har udviklet. Jeg ønsker ikke at gå i for mange detaljer, men blot nævne at med denne transit, har mange ting ændret sig for mig. Der findes et meget klart “før” og “efter”, og min verden står piv åben overfor nye måder at leve på. Faktisk står det klarer for mig end nogensinde før, hvad mit liv handler om, og hvor jeg er på vej hen. Jeg har dog stadig brug for lige at skulle vænne mig til alt det nye og stadig være i sorgen over tabet af min elskede mor og det aftryk, hun efterlader.


Faktisk så har det for mig personligt, været sådan, at hele 2022 har været præget af seriøs selvudvikling. Jeg et vokset af mine udfordringer og måske for første gang, haft en følelse af, at jeg ikke på noget tidspunkt har bukket under for mine udfordringer, men snarer har været på en slagt “forkant” (forståelse og accept) med alt, jeg har måtte møde af svære situationer og hændelser. Men den største A-ha oplevelse i alt det her, handler om, at jeg mere og mere når et erkendelsestadie af, blot at være menneske, hvilket i min forståelses verden er det, livet i sin sandeste essens handler om.


Jeg synes ordene i min essensbeskrivelse af 36 GenNøgle, udtrykker det så fint:

 

At være menneske handler om at transformere sin egen lidelse og åbne sit hjerte til livet.


“Du bliver en person, der virkelig forstår menneskelige følelser, og du har lært at give slip på begrebet om offertilværelsen - at du er offer for skæbnen. Du har kigget dybt ind i dine egne skygger og forstår, at den underliggende puls er den samme på skyggeniveauet som på gaveniveauet, og alt hvad du oplever (følelser og situationer), skal lære dig noget.

Du forstår også, at lidelse stadig er lidelse, men at lidelse bringer mennesker sammen og at når du begynder at leve dit liv fra hjertet, har du pludselig en modgift til frygten. Du overvældes ikke længere af dine følelser og du bliver en af dens slags mennesker, som andre vender sig imod, når de er i nød.


Din åbenhed og det, at du har udvidet dig selv til livet igennem barsk erfaring, gør dig emotionelt i stand til at håndtere alle mulige traumatiske oplevelser.”


- Essensbeskrivelse af 36 GenNøgle

 

Måske du lige nu står (ligesom jeg) i nogle særlige intense situationer, der opfordrer/tvinger dig, til at transformere din lidelse og åbne dit hjerte til livet, så du kan være med til at så frøene til, hvordan at den nye tidsalder (Vandmandens) vil udspille sig.


Jeg håber du på en eller anden måde er i gang, for foran os, viser der sig mere og mere to veje, vi mennesker skal vælge at gå: Der er dem, der bliver i den gamle verden og lever et frygtbaseret liv, hvor kriser og kaos er deres fokuspunkter. Disse mennesker vil repræsentere de sjælefraktaler, der har valgt at rense ud i vores frygtbaseret instinkter (hvilket er nødvendigt, for at vi kan højne vores og jordens frekvensniveu). Så er der dem, der har valgt at være med til at så frøene til en ny verdensorden og derfor er fokuseret på at bryde med denne frygtbaseret verden ved simpelthen at fokuserer på alt det, der i livet opløfter, nærer - og som er medskabende i forhold til at etablere en struktur baseret på heterakiet. Altså en form for perspektivskifte, selvom de mennesker jo stadig vil fortsætte med at skulle leve i denne virkelighed, der meget vel i fremtiden kan blive endnu mere kaotisk og skræmmende, end hvad vi er vidner til nu.


Så vælger at du gå med ind i alle frygtscenarierne eller vælger du at slutte fred med realiteterne, fravælger kampen og modstanden og i stedet fokuserer på at skabe den verden, du ønsker, vi skal have?


Hvis ja til den spirerende og nye bevægelse, stil dig selv spørgsmålene:

Hvordan ønsker du dig at leve dit liv?

Hvilke værdier er i spil for dig?

Hvordan kan du ære/nære din krop, så den kan være med på de højere frekvensstadier?


Det er efter min opfattelse ikke sådan, at der pludselig sker et markant skifte og “lyset vinder” og pludselig er alt godt. Nej, jeg opfatter denne tid som en langstrukken affære. Så lang, at os der er i live lige nu, slet ikke får oplevet det, der skal blive en helt ny måde, at være menneske på. Det vi bør fokusere på, er at vi hver især på et individuelt plan lige nu, har mulighed for at skabe indre balance i forhold til at agere som et unikt sammensat menneske, der eksisterer i et sundt samspil med sin omverden. (som astrologen, Louise Falkenberg beskriver det).


Sikke en tid at være menneske i hva?


Min egen mor var ikke klar til næste kapitel. Hendes energi var stagneret i den “gamle verden” og på en måde, er jeg lykkelig for, at hun ikke skal opleve, den kommende tids frygtscenarie, der sikkert vil udspille sig for alle dem, der vælger den side. Måske det også er en trøst for dig, hvis nære relationer også transitter i denne tid. At det der kommer, ikke var noget for dem. De havde udspillet deres rolle og kommer nok herned igen i en anden form.


Hvis ikke at du kender til dette skifte og alt det omkring den nye tidsalder, så vil jeg anbefale dig at læse mig blogindlæg >>>HER<<<, der gengiver de mest vigtige aspekter af den forandring, vi står midt i, og som forklarer nogle af de ting, jeg har været rundt om i dette blogindlæg.

 


Comentarios


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page