top of page

Forstå frekvenser

Et af de vigtigste punkter omkring vores opvågningsproces handler om frekvenser, og at disse er omdrejningspunktet for vores oplevelse af livet. Det handler altså om attitude - hvordan møder vi livet, og at det indre altid spejles i det ydre og omvendt. Læs med her…

At forstå livet som bølger af vibrationer, der resonerer på forskellige frekvenser, er et af de vigtigste aspekter, vi alle bør lære at begå os i, hvis vi vil drømmer om at bryde de mønstre, der holder os nede på de laveste frekvenser. Hernede er vi nemlig præget af vores medfødte skygger (udfordringer) og som egentligt blot handler om at være afsættet for transformation hen imod højere bevidsthed. Men fordi vi ikke forstår vores natur og den udvikling, vi er her for at gennemføre, så forbliver vi i modstandsfyldte mønstre, der ikke bringer nærende resultater.


Vi er her kort sagt for at udvikle os, og helt grundlæggende lære at hæve vores frekvens fra det lave skyggeniveau og op til højder, hvor der venter gaver til os i form af dyb kontakt til vores essens, lethed, flow og nærende toner. Vi skal altså lære at mestre, at kunne begå os i de frekvenser, som vores univers består af, og helt grundlæggende handler det om, at når din attitude skifter, skifter din frekvens. Så hvis du fokuserer på de negative aspekter, daler din frekvens og hvis du fokuserer på de positive, hæver du frekvensen. Så simpelt er det faktisk (og svært at udøve i praksis, indtil man lære det.)


Man kan sige, at frekvens handler om lyd og din attitude er i denne forstand altid akustisk. Hvilken proces går informationen igennem, når den kommer til dine øre? Hvordan har du sammensat dine egne tanke -og følelsesproces til at respondere på det, der kommer fra dine omgivelser? Indtil du lære, at skabe en indre transformer, der kan dreje væk fra de lave frekvenser, og i stedet stiller ind på de høje, vil de lave frekvenser ramme dit DNA og spejle en reaktion, der er grundlagt i samme lave frekvens. Lige tiltrækker lige, som man siger i de sprirituelle kredse.


En anden røst i disse kredse går på, at “Du skaber din egen virkelighed”. Men dette udsagn er faktisk kun halvvejs sandt, for du skaber ikke de faktiske begivenheder i dit liv, men du påvirker bestemt måden, som de får lov til at udspille sig (alt efter hvilken attitude du møder dem med). Jeg har længe ikke brudt mig om den tese, at vi selv var ansvarlige for alting, for netop dette, kan være ubærligt, når det handler om sygdomme som f.eks. kræft, ulykker og andre omstændigheder, der er for smertefulde at tage ansvaret for.


I øvrigt har jeg heller aldrig på et personligt plan fundet ud af, at bruge metoden om at manifestere, hvad jeg gerne ville have til min fordel. En tredje ting er, at rammerne for vores liv, er sat på forhånd, så set med disse forhold, så kan vi rent faktisk ikke selv skabe vores liv 100%. Tilbage er så den attitude, vi sætter op i forholdet til mødet med os selv og vores omverdenen - her bestemmer vi og kan gøre en forskel.


Det vigtigste i denne her sag, er for de fleste menneskers vedkommende et spørgsmål om at lære at håndtere tendensen til at skabe et offer-frekvensmønster, hvor vi bebrejder vores omgivelser for, hvad der sker os, i stedet for at indse, at vores omstændigheder afspejler vores indre tilstand. Hvis du kan lære at acceptere alt, hvad der sker for dig, uanset om det er noget, du bryder dig om eller ej, så skaber du et frekvensmønster, der tillader dig at bevæge dig igennem livet med fluiditet og skønhed.


Noget andet vigtigt er, at den underliggende frygt, som vi alle på en eller anden måde kæmper med og som holder os på disse lave frekvenser (skyggesiderne) handler i virkeligheden om, at disse vibrationer foregår på et kollektivt niveau (genetisk nedarvet). Derfor er vi hver især som mennesker under et enormt pres, fordi vi resonerer på de samme frygtsomme frekvenser.


Vi alle er som en akustisk stemmegaffel, og hvis vi blev placeret foran en kraftig lydkilde, ville vi alle inden længe automatisk begynde at vibrere på samme bølgelængde. Det her er vigtigt viden i forhold til at forstå, at vores selvudviklingsarbejde ikke kun vedrører os selv, men os alle.


Samtidig bør vi indse, at den egoistiske vej ikke er vejen, fordi vi kun kan løfte os fra de lave frekvenser, når det sker på et kollektivt plan. Så hvis du vil gøre verdenen til et bedre sted og selv få det bedre, så bør du fokusere på din egen selvudvikling og på at lære at møde livet med en attitude, hvor du befinder dig på en så tilpas høj frekvens, så du ikke bliver væltet omkuld, holder den høje vibe, og samtidig forstå, at vi alle er i samme båd. Så forholdende for dine medmennesker er lige så vigtige, som din egen trivsel.

Nu har du i hvert fald en virkelig god grund til at hjælpe dine medmennesker:-)

 

Læs også dette blogindlæg:


Essentielle olier og frekvenser

Med en normal kropsfrekvens på 60 MHz kan du hurtigt komme ud i nogle svingninger af både positiv og negativ karakter, der kan præge din sunde fysiske balance. En ubehagelig oplevelse kan sænke din frekvens, så den er mere tilbøjelig til sygdom og omvendt kan en duft af rose, et kys eller et andet vidunderligt øjeblik, sende dig afsted til skyerne og frekvensen højnes. Læs med her og bliv klog på frekvenser - især når essentielle oliers høje frekvenser kan hjælpe os på vej til forbedrede tilstande….


Læs artiklen >>>HER<<<


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page