top of page

Kroppens (bedste) morgenskyl

Du har vist hørt om det -drik vand lige når du vågner! Kroppen er dehydreret efter en lang nats søvn og har brug for væske, når den skal i gang igen. Nogle tilfører deres lunkne vand lidt citron, andre drikker æblecidereddike og kanel i deres vand. Læs med her og hør hvad jeg foretrækker og som gør min mave glad....!

Det er efterhånden blevet en vane –noget der bare skal gøres – hver morgen! Jeg er begyndt at drikke et glas vand og de fleste af månedens dage, tilfører jeg 1 tsk. ALKAVITAL og 1 tsk. NATRON + lidt ahornsirup. Det smager udfordrende, men jeg har læst og hørt, at dette er godt for din krop og jeg kan faktisk mærke en positiv forskel. Alkavital er en naturlægemiddel der indeholder mineraler, magnesium, zink, jern, mangan og molybdæn. Midlet har en evne til at stimulere udrensningsorganerne, hjælpe kredsløbet, sænke blodtrykket/sukkeret og fjerne syreoverskud. Det virker forebyggende og helbredende på mange sygdomme og plager i fordøjelses-systemet. Organismen renses og afbalanceres fra grunden af, og er også godt for muskler og led. Natron er en yderst effektiv svampedræber (herunder Candida svampen, der helst skal holdes nede –ikke udryddes), udrenser for meget syre i kroppen, og virker forebyggende for at sikre kroppens PH balance. Altså i det store hele, lidt det samme som ALKAVITAL. AHORNSIRUP er i stand til at transportere og difunderer Natron og Alkavital ud til at dele af kroppen og ind i cellerne, blandt andet til hjernen, nervesystem, knogler, tænder, led og øjne. Virker det her lige lovligt ekstremt eller for meget, men du tænker du godt bruge noget lign., så kan jeg også anbefale dig at drikke et stort glas vand tilsat salt, lige efter at du er vågnet. Det kan hjælpe dig til at fungere bedre tidligt om morgenen. Hvis du lider af stress eller andet der tærer på din krop, så prøv med salt og find en dosis der passer til dig.

OBS. Jeg har læst mange steder på nettet, at det at indtage natron kun skal ske i perioder og det er umuligt at finde ud af, hvor meget man må indtage. Jeg har valgt at følge anvisningen maks. 9 dage om måneden, så de resterende dage, anvender jeg kun Alkavital og ahornsirup.

 

Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page