Har du brug for at lære at sætte sunde grænser?

Vi ved det godt -os der konstant ender ud i forhold og/eller situationer, hvor vi mister os selv, ikke får sagt fra og som efterfølgende må bruge uendelig meget tid på at få rettet op på de udfordringer som følger med, når vi ikke fra start af, får sat en klar grænse. Få nøglen til at frigøre dig fra det problem her.....

I alle af livets forhold, er kendskabet til dine grænser noget af det vigtigste.

Hvis ikke, at du kan finde ud af at passe på dig selv og turde udvise klare signaler, så er det, at du nemt ender i en offerrollen, hvor du giver magten og kontrollen over dit liv til dine omgivelser. Så udvikler du i stedet pleaser tendenser, mister dit selvværd, frygten overmander dig og dit indre intuitive GPS system nedbrydes: En negative spiral fødes og får dig længere og længere væk fra dig selv og din sunde dømmekraft. I disse #metoo tider, hvor der er så meget fokus på overgreb og hensynsløs opførsel, der er det også vigtigt at holde fokus på, hvad man selv kan gøre. En ting er, at belyse de problematikker som hersker (og som skal heles), det er godt nok, men igen… vi skal passe på, ikke kun at pege fingre af “de andre”. Vi må først og fremmest forholde os på egen banehalvdel - hvad kan jeg gøre for at forbedre denne situation? Du kan lære at sætte sunde grænser! I den proces vil der være gaver til dig som er livsnødvendige…

  • du ville skulle lære at elske dig selv…

  • du ville skulle lære at turde være dig selv…

  • du ville skulle aktivere dit indre GPS system igen…

  • du ville skulle lære at gøre dig fri af andres magtspil…

  • du ville skulle gøre dig fri af afhængighed… Når alt det er sagt, så er der stadig forhold, hvor selv ikke den stærkeste grænsesætning kan passe på dig. Der findes mennesker og institutioner derude, der kan manipulere -enten ved mental eller fysisk magt - det må vi erkende. Men i de allerfleste tilfælde, kan vi selv gøre en væsentlig forskel. Jo bedre du er til at sætte dine grænser, jo bedre kan dit liv udfolde sig på smukkeste vis. At kunne sætte sunde grænser er nøglen til det gode liv. Du skal med andre ord lære, at det er dig, der bestemmer hvad -og hvem du lukker ind i dit liv. Jo mere at du indretter dig efter at behandle dig selv med kærlig selvrespekt, jo mere vil dine omgivelser følge efter og dit liv vil tage en meget afgørende drejning. Du fortjener ligesom alle andre, at blive behandlet med al den kærlighed, du hver dag sender ud til andre. Alt det smukke i dig skal have plads til at udfolde sig og jo mere, at du tør være dig, jo stærkere bliver dine grænser nemlig.

Hvis du gerne vil lære at sætte mere sunde grænser og har brug for at få afklaret alle de problematiske forhold omkring dette, så kan du via Saxo.com købe mit nyeste E-hæfte. Rundt om Grænser. Det gør du lige >>>HER<<<

Seneste blogindlæg...

Tilmeld dig mit nyhedsbrev