top of page

Et astrologisk bevidsthedsskift

Dette indlæg handler om en form for udvidelses af det astrologiske univers, der kan komme til at gøre en kæmpe forskel for dig, som er interesseret i astrologi, GenNøgler og Human Design mm. For det viser sig nemlig, at der findes et mere ”korrekt” system (true sidereal), der kan udregne de faktiske konstellationer af stjernernes placering - og som på mange måder sætter det gamle vestlige system til vægs. Læs med (eller lad være, hvis du vil forblive i den gamle tro) og få indblik i hvorfor jeg har valgt at udskifte det system, der udgør fundamentet for mine GenNøgle læsninger…..

Jeg ved godt, at vi er midt i en vild opvågningstid. Men alligevel har det været lidt af et chok for mig at opdage, at det astrologiske fundament hvorfra jeg laver mine GenNøgle læsninger, ikke er i overensstemmelse med stjernerne og planeternes faktiske placering. Faktisk så har det være lidt af et matrix at dykke ned i disse omstændigheder og gradvist afdække et fundament, der måske for 2000 år siden, syntes at være en favorabel ide, men som nu er så skævvredet, at intet af det, som vi hører fra astrologernes analyser, er i overensstemmelse med stjernehimlens sande positioner.

 

Måske jeg er naiv og godtroende, men ikke desto mindre, så er jeg det - sammen med det meste af den vestlige verden, der dagligt læser horoskop, identificerer sig med ens stjernetegn og lytter til energivarslinger osv. Og det stopper ikke ved astrologien, også Human Design og Gene Keys er med i puljen af systemer, der har valgt at deres fundament bygger på det, som kaldes for den ’vestlige astrologi’ – også omtalt som ’tropical system’.

 

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at jeg skulle kigge dette system efter i sømmene, dengang jeg for 4 år siden, downloade min GenNøgle profil og i vild betagethed lagde hjerteblod i at lære dette vise system at kende – og endda endte med at tilbyde læsninger til alle som var tiltrukket af dette. Men her i forsommeren 2024 viste det sig, at jeg skulle blive klogere…

 

Det startede med, at jeg hørte, at når astrologer sagde, at månen var i tvillingen, så var koordinaterne ikke korrekte. Månen var ikke i tvillingerne, men i tyren (hvis man altså stillede sig udenfor og målte stjernernes korrekte placering via de her smarte målesystemer, du kan downloade som APP til din Smartphone).  Jeg skulle høre dette flere gange, førend mit sind var klar på at absorbere denne nye virkelighed – det var en vild omgang, skulle jeg hilse og sige.

 

Først så famler man i vildelse og opgivenhed over det kaos, der rent faktisk hersker i forhold til astrologiske udregningssystemer (der er mange). Jeg skulle ud på flere veje, førend, at jeg stødte på ’True Sideral’ - et system, der rent faktisk aflæser de korrekte konstellationer på stjernehimlen og på den måde giver et mere sandfærdigt aftryk – både set i forhold til nutid men så sandelig også i forhold til de fødselsblueprint, der udgør fundamentet for de hologenetiske profiler, jeg f.eks, laver mine læsninger ud fra.


Så hvad så herfra?


Det er ikke let at skulle bryde ud og stå alene. Jeg har heldigvis indtil flere erfaringer med at gøre dette tidligere i mit liv. Så selvom dette tiltag også bærer en masse sorg med sig, idet jeg ikke længere kan lytte og deltage i astrologiske grupper, og alle mine ynglingsastrologer kan jeg heller ikke længere følge, så skal jeg også risikere at stå alene (ihverfald for en tid), da jeg heller ikke kan samspille med det officielle Gene Keys længere. Er det så det værd - at melde sig selv ud af det spirituelle samfund og stå mere eller mindre alene? Et spørgsmål, jeg har stillet mig selv igen og igen, men svaret er blevet til et stort ja. For jeg har endnu ikke omtalt i dette indlæg, hvad alt det her, betyder, når nu at de faktiske beregninger sætter sit præg på ens personlige fødselsblueprint. Jeg har overgivet mig og vil i det følgende forsøge at beskrive hvorfor.


Jeg har brugt timer på at sidde og sammenligne profiler, selvfølgeligt mit eget, men også mennesker tæt på mig, hvor jeg kender dem så godt, at jeg kan se hvilken profil, de bedst er et match til. Igen og igen kommer jeg frem til det samme: profilerne baseret på true sidereal omhandler nogle arketypiske træk, der bedst kan beskrives som at være “tættere på”. De “gamle” profiler - baseret på tropical er rammende, identificerende og bekræftende, men true sidereal profilen giver en følelsen af at blive spejlet på et endnu dybere plan. 


Jeg selv har nu gået i nogle uger og “smagt” på den nye profil og det er bestemt ikke en let ting. For selvom vi udemærket godt ved, at astrologiske stjernetegn, hologenetiske profiler, enneagrammer, håndlæsninger osv. ikke er endegyldige sandheder, så har vi svært ved ikke at gøre det personligt og kommer let til at identificere os med de indsigter, som disse spirituelle værktøjer indvier os i. Så selvom det kan være svært at skulle forholde sig til sig selv på nye måder, så er det det på en måde også sundt, at opdage hvor fastlåst man er omkring at identificere sig som “tvilling”, med 48 GenNøgle eller tallet 8 i enneagrammet, for blot at nævne nogle eksempler. Men hvad skal du stille op, hvis du er en af dem, der tidligere har fået en læsning af mig vedr. dine GenNøgler?


Jeg vil sige det sådan, at du sagtens fortsat kan bruge disse indsigter som inspiration til at lære dig selv at kende. Det forholder sig jo også således, at alle mennesker indeholder alle 64 arketypiske træk og har dem indkodet i deres DNA og genetik. Så det hele handler om hvor aktive de er. Det blev bestemt i forhold til de elementpartikler stjernerne udsendte i det givne fødselsøjeblik, hvilket er derfor, at true sidereal giver et mere nøjagtigt aftryk af dit blueprint - og derfor, at jeg vælger fremadrettet at benytte dette system.


Jeg vil også nævne, at jeg indtil flere steder i min profil, har fået en ny linje eller en GenNøgle, der jo afdækker en ny arketype. Men der er faktisk ligheder og tråde, der indikerer, at uanset hvilken profil, jeg læser ind i, så relaterer de - men med et lille tvist. Jeg kan nævne, at jeg i min “gamle” profil havde 56 GenNøgle repræsenteret i min profil og dette er GenNøglen, hvis arketypiske træk handler om at få andre til at føle sig godt tilpas i dem selv. Med min “nye” profil, er denne nøgle erstattet med 12 GenNøgle, der står for at udtrykke de følelser, der ligger dybt i ens hjerte, og at man er nødt til at finde en måde at kommunikere dem på, så andre hører, hvad ens hjerte har at sige (inspirere til at andre kan føle sig godt tilpas i dem selv). Jeg oplever, at det er samme kurs, jeg er på - uanset hvilken af nøglerne, jeg lader mig inspirere af. Så set i dette lys, så er der åbenlyse ligheder, men som nævnt, så oplever jeg, at min “nye” profil rammer et dybere sted i mig.


Jeg er ikke astrolog og jeg har indtil videre opgivet, at prøve at gengive de væsentlige data og kilder til denne nye vinkel. I stedet linker jeg til to videoer, som forklarer “det hele”. Jeg er udemærket klar over, at med true sidereal, er vi heller ikke helt i mål med at udregne de helt korrekte konstellationer, men vi er tæt på. Så tæt på, at jeg godt tør betro systemet mine fødselsdata og lade mig inspirere til at leve mit liv ud fra disse beregninger samt fortsat tilbyde læsninger til hvem der føler sig draget af denne visdom.Comentarios


Seneste blogindlæg

women.png

Tilmeld dig mit nyhedsbrev 

bottom of page